مدیر روابط عمومی آب و فاضلاب روستایی خراسان رضوی با اعلام این موضوع ادامه داد: طبق جواب آخرین آزمایشهای انجام شده و مورد تأیید درباره آب منطقه همتآباد؛ مشخص شد گرچه آلودگی میکروبی در این آب وجود ندارد، اما به دلیل فراوانی املاح، سنگینی و سختی قابل شرب نیست، ولی برای مصارف بهداشتی مشکلی ندارد.
سیدرضا موسوی افزود: بنابراین تا زمانی که چاه جدید به بهرهبرداری برسد، برای تأمین آب شرب اهالی منطقه هم دستگاه آب شیرین کن در منطقه قرار دادهایم و هم در مواقع کمبود آب، با تانکر سیار مشکل را رفع میکنیم. به این ترتیب در تانکرهای سیار برای هر نفر در شبانه روز ۱۴ لیتر آب شرب بدون دریافت وجه در نظر گرفته شده و محدودیتی نیز برای میزان آبرسانی تعداد تانکرها وجود ندارد.
وی همچنین با اشاره به روند حفر چاه برای غلبه بر مشکلات آب شرب این منطقه به گزارشگر ما خاطرنشان کرد: از آنجا که به طور کلی منطقه همتآباد که شامل چندین روستا میشود از آب آشامیدنی کیفی برخوردار نیست، طی برنامهریزیها سعی داریم حداکثر تا قبل از شروع تابستان، چاه جدید تجهیز و به بهرهبرداری برسد. البته هنوز مکان مشخصی برای این قضیه از سوی کارشناسان تعیین نشده و در حال انجام بررسیهای فنی هستیم. همچنین اعتبارات این امر هنوز به روشنی تعریف نشده که میزان آن رسانهای شود. ناگفته نماند که با توجه به اهمیت تأمین آب شرب باکیفیت برای مردم این منطقه، سازمان آبفا دغدغهای برای میزان و نحوه اختصاص اعتبارات نخواهد داشت.
این مقام مسئول در خاتمه تصریح کرد: روند بررسیهای فنی و حفر چاه یاد شده به بخش خصوصی واگذار شده و سازمان آبفای خراسان رضوی متولی نظارت بر این مقوله خواهد بود.
نتیجه همراهی با مردم
گفتنی است روزنامه قدس در سالهای اخیر در قالب گزارشهای متعدد، به کیفی نبودن آب شرب منطقه همتآباد مکرر پرداخته است. چنان که ساکنان این منطقه در گفتوگو با گزارشگر ما؛ نسبت به شیوع بیماریهای کلیوی و پوستی به دلیل مصرف آب شرب که حاوی املاح فراوان میباشد؛ گلایهمند بودند. ناگفته نماند علاوه بر زیانهای یاد شده برای سلامتی مردم؛ فراوانی املاح در آب مصرفی موجب تخریب زودهنگام وسایل زندگی همانند کولر، آبگرمکن و تصفیه کنندههای آب شده که خسارتهایی را برای این ساکنان که اغلب خانوادههای کم برخوردارمی باشند؛ به همراه داشته است.
منبع: روزنامه قدس
انتهای پیام/
نظر شما